-9%
, ,

MAX MISSY 7.0 24″

Max

 • Метален рам 13″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″x2,35
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери

10.890 ден 11.990 ден

 • Метален рам 13″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″x2,35
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
Бренд

Големина на тркало

24"