, ,

MAX MISSY PINK 10.0 24″


 • Метален рам 17.5’’
 • Висококвалитетни гуми 24×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Среден Потпирач
 • Ѕвонче

9.490 ден

 • Метален рам 17.5’’
 • Висококвалитетни гуми 24×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Среден Потпирач
 • Ѕвонче