, , ,

MAX PINK PRINCESS 18″

Max

  • Велосипед MAX 18”
  • Стабилен велосипед Pink Princess со помошни тркала,
  • седиште за кукла и корпа за работите на вашето малечко.

5.390 ден

  • Велосипед MAX 18”
  • Стабилен велосипед Pink Princess со помошни тркала,
  • седиште за кукла и корпа за работите на вашето малечко.
Бренд

Големина на тркало

18"