,

MAX PINKY 10.0 12″

Max

 • Големина на тркала: 12″
 • Предна и задна Caliper кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Ергономско седиште
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Украсни реси на гидан
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”

4.390 ден

 • Големина на тркала: 12″
 • Предна и задна Caliper кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Ергономско седиште
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Украсни реси на гидан
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
Бренд

Големина на тркало

12"