, ,

MAX SPACE 10.0 12″

Max

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна Caliper кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
 • Ергономско седиште
 • Украсно ѕвонче

3.990 ден

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна Caliper кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
 • Ергономско седиште
 • Украсно ѕвонче
Бренд

Големина на тркало

12"