, ,

MAX SPACE 10.0 16″

Max

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна Caliper кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
 • Ергономско седиште
 • Украсно ѕвонче

4.390 ден

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна Caliper кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
 • Ергономско седиште
 • Украсно ѕвонче
Бренд

Големина на тркало

16"