-5%
, ,

MAX UNICORN 16″ 9.0

Max

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник Корпа позади
 • Украсни реси на гидан
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна корпа
 • Висококвалитетни гуми

5.290 ден 5.590 ден

Бренд

Големина на тркало

16"

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Висококвалитетни гуми