-10%
, ,

VENUM MANTELLA 9.0 27.5”


Метален рам 17″
Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
Полу aлуминиумски рачки за кочници со менувач Vader
Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
Дупли aлуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна Disk кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери со среден и заден менувач
Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
Полу метални педали со лагери заден потпирач

12.860 ден 14.290 ден

Метален рам 17″
Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
Полу aлуминиумски рачки за кочници со менувач Vader
Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
Дупли aлуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна Disk кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери со среден и заден менувач
Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
Полу метални педали со лагери заден потпирач