, ,

PowerLine F-3965

PowerLine

  • Ѕиден тв држач
  • Максимална преоптовареност 30 kg
  • За телевизори со дијагонала од 39″ до 65″
  • Челична изработка
  • Црна боја

590 ден

  • Ѕиден тв држач
  • Максимална преоптовареност 30 kg
  • За телевизори со дијагонала од 39″ до 65″
  • Челична изработка
  • Црна боја
Бренд