, ,

VENUM STILETTO 9.0 24”

Venum
Availability:

Нема на залиха


Метален рам 14’’
Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи 24’’
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери со среден и заден менувач-
Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач

13.990 ден

Метален рам 14’’
Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи 24’’
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери со среден и заден менувач-
Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач

Бренд

Големина на тркало

24"