-23%
,

Vivax AJ-800

Vivax

  • Моќност: 850W со 2 брзини
  • Сад за сок 0.8 литри
  • Боја: Сребрена

2.690 ден 3.490 ден

Бренд

Моќност

850W

  • Моќност: 850W со 2 брзини
  • Сад за пулпа: 2 литри
  • Сад за сок 0.8 литри
  • Широк дел за ставање на овошје и зеленчук и сигурносен прекинувач
  • Боја: Сребрена