, ,

Vivax CFR-420H

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет:420 L
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h

26.990 ден

Нема на залиха

 • Нето волумен на замрзнувач: 420
 • Енергетска класа (for NON EU): A+
 • Вид: Хоризонтален
 • Климатска класа: N, SN, ST, T
 • Енергетско ниво (ново): F
 • Димензии: 144.8 х 85 х 72.1 cm
 • Број на кошници: 2
 • Отворање врата: Фиксно
 • Време на чување ако снема струја: 57
 • Капацитет на замрзнување kg/24h: 14
Бренд