,

VIVAX CH-2009FW

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:2000W
  • 12 месеци гаранција

1.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

Mоќност 2000 W,
Променлив термостат
Заштита од прегревање