-9%
,

VIVAX EG-4020HZ

Vivax

 • Моќност: 2200 W
 • Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm
 • Мазна површина со подрачје на топна зона со дијаметар од 15 cm
 • целосно рамна плоча,
 • термостат за подесување на топлината,
 • површината за печење може да се одвои за полесно миење.
 • Гаранција 1 година

2.990 ден 3.290 ден

Бренд

Тостер / Скара

Скара

 • Моќност: 2200 W
 • Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm
 • Мазна површина со подрачје на топна зона со дијаметар од 15 cm
 • целосно рамна плоча,
 • термостат за подесување на топлината,
 • површината за печење може да се одвои за полесно миење.
 • Гаранција 1 година