, ,

XF05SS

Drugo

 • Тип на држач: Фиксен
 • Погоден за повеќето 14″ – 43″ телевизори
 • Максимум VESA: 200 x 200 mm
 • Максимална тежина: 20 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна

390 ден

 • Тип на држач: Фиксен
 • Погоден за повеќето 14″ – 43″ телевизори
 • Максимум VESA: 200 x 200 mm
 • Максимална тежина: 20 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна
Бренд