,

ALFA PLAM LUCA C 8 kW

Alfa Plam
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет: 8 kW
 • Недувалка
 • Површина на загревање:51 m2
 • Димензии547 x 543 x 1025 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет:20 kg

53.990 ден

Бренд

Моќност

8 kW

 • Печка на пелети со нов дизајн, компактни димензии, достапна во неколку бои.
 •  Идеално решение за греење на мали станбени единици.
 •  Големо, керамичко стакло на огнената врата и видлив пламен што дополнително ја доведува топлината во вашиот дом.
 •  Комора за согорување обложена со материјал кој ја акумулира топлината и по гасенњето на печката
 • Специфичното производство на печки овозможува проток на топол воздух без дополнителен вентилатор.
 •  Неделно програмирање на работата на печката.
 •  Можност за работа во 5 нивоа на моќност.
 •  Електроника на најновата генерација овозможува лесно ракување со производот.
 •  Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката.
 •  Резервоарот за пелети од 20 кг обезбедува голема автономија во работењето на производот.