,

ALFA-PLAM S 140.55.33 G6

Alfa Plam
Availability:

Нема на залиха


  • Eнергетска класа:C
  • Капацитет на рерната:70L
  • Димензии:550 x 600 x 850 mm

18.490 ден

Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

55cm

-четири грејни  плоча со различни димензии
-една експрес грејна плоча
-голем волумен на рерната
-конвенционална рерна
-вертикална и хоризонтална решетка во рерната
-двојно стакло на рерната
-можност за самочистење на рерната
-длабока тепсија – погодна за печење на леб и поголеми парчиња месо
-можност за поставување на тепсијата на три нивоа во рерната
-фиока за тепсијата
-капак за шпоретот