-10%
,

BEKO FSS 57100 GW

Beko

 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х50х60cm

18.890 ден 20.990 ден

Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

50cm

 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х50х60cm