-7%
, ,

BEKO B1RCNE364HB

Beko

 • Нето капацитет:316L(210/106)
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
 • NeoFrost
 • Енергетска класа:E

26.990 ден 28.990 ден

 • NeoFrost
 • CoolRoom®
 • Реверзибилни врати
 • Led осветлување
 • Енергетска класа:E
 • Eko функција
 • SmoothFit™
 • Брзо замрзнување
 • Нето капацитет:316L
 • Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:210L
 • Капацитет на замрзнувачот:106L
 • Потрошувачка на енергија годишно:247kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.24kWh
 • Аларм за отворена врата
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm