-21%
, ,

BEKO BKS 1320

Beko

 • Моќност:2100W
 • Капацитет на вреќа:2.5L
 • Вшмукувачка моќ: 250W
 • Ниво на бучава: 86dB
 • Должина на кабелот: 5m

4.490 ден 5.690 ден

Бренд

Моќност

2100W

тип на правосмукалка

Боја

Златна

 • Моќност:2100W
 • Капацитет на вреќа:2.5L
 • Вшмукувачка моќ: 250W
 • Потенциометар на куќиштето
 • Телескопска цевка
  Додаток за домашни миленици
  Додаток за теписи
  Додаток за гарнитури
 • Индикатор за садот со прав
 • Ниво на бучава: 86dB
 • Должина на кабелот: 5m