-25%
, ,

BEKO BSM22320X

Beko

 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции на рернатаChild Lock
 • 4 грејни зони
 • Димензии:60x60x57cm

24.490 ден 32.490 ден

Бренд

 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 4 грејни зони
 • 8 функции на рерната
 • 3D готвење
 • Вентилатор,Дигитален тајмер
 • Child Lock
 • Турбо функција за брзо загревање
 • Димензии:60x60x57cm