-8%
, ,

BEKO BU1104N

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:128L
 • Потрошувачка на енергија годишно:92kWh
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:81×59,5×54,5cm

17.990 ден 19.490 ден

 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:128L
 • Механичка контрола
 • LED Illumination® осветлување
 • Реверзибилна врата
 • Потрошувачка на енергија годишно:92kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0.25kWh
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:81×59,5×54,5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

до 85cm