-20%
, ,

GORENJE IT640BSC

Gorenje

Брусен раб на плочата
4 индукциски зони
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
PowerBoost функција

14.390 ден 17.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

Индукциска

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
PowerBoost функција
4 индукциски зони за готвење лево напред: Круг 180 cm, 2/2 kW, десно
напред: Круг 145 cm, 1,6/1,6 kW, лево назад: Круг 180 cm, 2/2 kW, десно
назад: Круг 210 cm, 2/2 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 59..50 × 5..80 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 16 × 59 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..20 × 7..40 ×
49..50 cm
Нето тежина на апаратот: 76 kg
Бруто тежина на апаратот: 81 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 7.200 W