, ,

BEKO CNA 366E40 XBRN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет:  324L(215L/109L)
 • Димензии: 185.2x60x65cm
 • Eнергетска класа : E

33.990 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Neo Frost
 • LED осветлување®
 • Електронски дисплеј
 • Полици за шишиња:1
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:324L
 • Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.2x60x65cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A

Инвертер мотор

Не