, ,

BEKO DF 7412 PA

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Heat pump
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт
 • Дигитален дисплеј
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Годишна потрошена енергија:212kWh
 • Ниво на бучење:65dBA
 • Димензии:50,8×59,7×84,6cm

29.990 ден

Нема на залиха

BEKO DF 7412 PA
 • Heat pump
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт
 • Дигитален дисплеј
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Годишна потрошена енергија:212kWh
 • Ниво на бучење:65dBA
 • Димензии:50,8×59,7×84,6cm
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

A