-8%
, ,

BEKO DF 7439 SX

Beko

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт 24h
 • EcoGentle Technology
 • Heat Pump
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:212kWh
 • Ниво на бучава: 65dB
 • Димензии:85x60x52.9cm

23.990 ден 25.990 ден

BEKO DF 7439 SX
 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт 24h
 • EcoGentle Technology
 • Heat Pump
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:212kWh
 • Ниво на бучава: 65dB
 • Димензии:85x60x52.9cm
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

A++