-9%
,

BEKO FSS 54010 DW

Beko

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm

15.990 ден 17.490 ден

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm
Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

50cm