-17%
,

BEKO FSS64010DW

Beko

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:71L
 • 2 струја+2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х60х60cm

15.690 ден 18.990 ден

Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

60cm

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:71L
 • 2 струја+2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х60х60cm