Beko GEN. SGA 7126 P

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Парен генератор
 • Моќност на грејачот: 2.600 W
 • Керамичка плоча
 • Резервоар за вода:1000ml

7.990 ден

Бренд

Моќност

2600 W

 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Моќност:2600W
 • Притисок на пареата 6bar
 • Варијабилна пареа:110gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1000ml
 • Систем за самопрочистување
 • SteamXtraPro керамичка грејна плоча
 • Anti-Drip функција
 • Smart Eco Mode
 • SteamXtra
 • Автоматско исклучување
 • ECO режим-заштеда на ел.енергија и вода
 • MAGIC mode-поставува оптимална пареа и температура
 •   за сите видови на ткаенина