-4%
, ,

BEKO HTV8736XCOM

Beko

 

 • ProSmart ™ инвертер мотор
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Димензии:84x60x59cm

25.990 ден 26.990 ден

 • Машина за перење и сушење
 • ProSmart ™ инвертер мотор
 • Програма за облека Woolmark®
 • HomeWhiz®:Bluetooth
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Одложен старт:(0 ч – 24 ч)
 • Програми:15
 • Брзо +
 • SteamCure®
 • Заштита за безбедност на децата
 • Дигитален дисплеј
 • Годишна потрошувачка на електрична енергија:152 kWh
 • Годишна потрошувачка на вода:15600 Л.
 • Ниво на бучава:57/64/77dB
 • Димензии:84x60x59cm
Брзина на центрифуга

1400

Бренд

Инвертер мотор

Да

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A