-14%
, ,

BEKO RCNA 366 I40 WN

Beko

 • Нето капацитет:  324L(215L/109L)
 • Димензии: 60×185×59,2 cm
 • Eнергетска класа : E

24.990 ден 28.990 ден

 • NeoFrost двојно ладење
 • Led Illumination®
 • SmoothFit ™ систем
 • Реверзибилна врата
 • Долготрајни стаклени полици
 • Еко функција
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:324L
 • Нето волумен на ладење:215L
 • Нето волумен на замрзнувачот:109L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0.7kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.2×59.5x67cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm