, ,

BEKO RCSA240K30WN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 240L(142L/87L)
 • Димензии: 152.8×54.0x57.4cm
 • Енергетска класа: F
 • Ниво на бучава: 38dB

19.990 ден

Нема на залиха

 • Led осветлување
 • Кутија за мраз со фиока
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:240L
 • Капацитет на фрижидерот:142L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Потрошувачка на енергија годишно:264kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.671kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:152.8×54.0x57.4cm
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

F