-6%
, ,

BEKO RS 9050 PN

Fuego

  • Нето капацитет: 93 L
  • Димензии: 85x48x59cm
  • Енергетска класа: F

8.490 ден 8.990 ден

  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:93
  • Реверзибилна врата
  • Механички контроли
  • Ниво на бучава:39dB
  • Димензии:85x48x59cm
Бренд

Ширина

48cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

F