, ,

BEKO RSSE 265 K30SN

Beko

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:252L
 • Потрошувачка на годишно:131.4kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:145.7x54x57.5cm

17.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A

 • Фрижидер
 • LED осветлување®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:252L
 • Потрошувачка на енергија годишно:131.4kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.4kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:145.7x54x57.5cm