-7%
, ,

KONCAR HL1A 54 262.SFN

Koncar

 • Нето капацитет: 213L(171L/42L)
 • Димензии : 144x54x60 cm
 • Енергетска класа: A+

13.990 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 86cm до 159cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Енергетска класа:A+
 • Боја: Силвер
 • Нето капацитет:213L
 • Капацитет на фрижидерот:171L
 • Капацитет на замрзнувачот:42L
 • Капацитет на замрзнување:2kg/24h
 • 1 компресор
 • По висина подесиви нозе напред
 • Регулација на температурата
 • Одвод на одледената вода
 • Автоматско одмрзнување во разладувачкиот дел
 • Рачно одмрзнување во комората
 • Отварање на вратата во десно, преместива
 • 4 полици од осигурано стакло, од тие 3 се подесиви по висина
 • Осветлување на внатрешноста
 • Сад за лед,лопатка за лед
 • Сад за зеленчук од транспарентна пластика
 • Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 226
 • Климатска класа: N
 • Еколошки гас : R600a
 • Бучност: 41 dB (re 1 pW)
 • Димензии (VxŠxD): 144x54x60 cm