-18%
, ,

BEKO WTV 7522 XCW

Beko

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • 15 програми

17.990 ден 21.990 ден

 • Тип на мотор:Универзал
 • AquaWave барабан
 • AquaFusion технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Child Lock
 • Одложен почеток од 0-19h
 • Потрошувачка на вода годишно:9899L
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:84x60x49cm
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

A