-14%
, ,

BEKO WUE 7512D XAW

Beko

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • AquaWave®
 • Функција Fast+
 • Годишна потрошувачка на вода: 9899L
 • Годишна потрошувачка на електрична енергија: 173 kWh
 • Ниво на бучава:64/74dB
 • Димензии:84x60x49cm

18.990 ден 21.990 ден

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • AquaWave®
 • Функција Fast+
 • Годишна потрошувачка на вода: 9899L
 • Годишна потрошувачка на електрична енергија: 173 kWh
 • Ниво на бучава:64/74dB
 • Димензии:84x60x49cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++