-24%
,

BLIST OGAN LM

Blist

 • Моќност: 8-9KW
 • Димензии: 450х490х930mm

13.990 ден 18.490 ден

 • Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
 • Моќност: 8-9KW
 • Нето тежина: 58kg
 • Димензии: 450х490х930mm
 • Kвадратура на загревање: 40-45m2
 • Бакелитна рачка
 • Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
 • Стакло на ложиште
 • Гусана горна плоча
 • Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
 • Димензија на издувна цевка: 120mm
 • Терцијална регулација на издувни гасови
Категории: ,
Бренд

Моќност

8-9 kW

Тип на камин

Камин на дрва