, ,

BOSCH BGL 2UA2008

Bosch
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l

5.990 ден

 • Боја: црвена
 • Со и без вреќичка (bag & bagless)
 • Должина на кабел: 8м
 • 3 тркалца
 • Погоден за 35-55m2
 • Енергетска класа : B
 • Нов иновативен HiSpin мотор со аеродинамични моторни плочи
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
 • Ниво на звучна моќност: 80 DB (A)
Бренд

Моќност

2200 W

Боја

Црвена

тип на правосмукалка