, ,

CANDY CBT3518FW

Candy
Availability:

Нема на залиха


 • NoFrost Функција Super Cool
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:248L
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензија:177.2x 54.0 x 54.5cm

25.990 ден

Нема на залиха

 • Вграден фрижидер
 • NoFrost
 • Функција Super Cool
 • LED екран
 • hOn App Wifi
 • Аларм на врата
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:248L
 • Капацитет на фрижидерот:186L
 • Капацитет на замрзнувачот:62L
 • Капацитет на замрзнувачот:4.5/24 kg/h
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензија:177.2x 54.0 x 54.5cm
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm