,

FUEGO BY-735D

Fuego

 • Led дисплеј
 • 110-240V~50-60Hz
 • 6 нивоа на загревање
 • Работна температура: 100?-200
 • Прекинувач за вклучување/исклучување
 • PTC грејач
 • Автоматско исклучување во рок од 60 минути
 • Ротација на кабел 360 °
 • Керамички плочи
 • Димензии:28x125mm

890 ден

 • Led дисплеј
 • 110-240V~50-60Hz
 • 6 нивоа на загревање
 • Работна температура: 100?-200
 • Прекинувач за вклучување/исклучување
 • PTC грејач
 • Автоматско исклучување во рок од 60 минути
 • Ротација на кабел 360 °
 • Керамички плочи
 • Димензии:28x125mm
Бренд

Боја

Црна