Fuego KY-234

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2600W
 • Керамичка грејна плоча
 • Резервоар за вода:450m
 • Систем против бигор

1.490 ден

 • Моќност: 2600W (макс)
 • Вертикална пареа
 • Моќен излив на пареа
 • Променлива контрола на пареа
 • Функција за заштита од капење
 • Функција за самочистење
 • Копче за контрола на температурата
 • Капацитет на резервоарот за вода: 320ml
Категорија:
Бренд

Моќност

2600 W

 • Пегла на пареа
 • Моќност:2600W
 • Регулатор за температура и пареа
 • Керамичка грејна плоча
 • Резервоар за вода:450ml
 • Спреј функција
 • Anti-drip функција
 • Систем против бигор