,

FUEGO XD3811A

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2000W
 • Капацитет на кеса:2.5L
 • 1.5м флексибилна цевка
 • Индикатор за полна кеса
 • Повеќе нивоа на филтрација
 • Должина на кабел: 5м

2.290 ден

Нема на залиха

Моќност

2000 w

Бренд

Боја

Сина

тип на правосмукалка

 • Моќност:2000W
 • Капацитет на кеса:2.5L
 • 1.5м флексибилна цевка
 • Индикатор за полна кеса
 • Повеќе нивоа на филтрација
 • Должина на кабел: 5м