-12%
,

SENCOR SBG 106 BK

Sencor

 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Едноставно печење
 • Скара за здраво печење со малку маснотии
 • Идеална за готвење на риба, месо и зеленчук
 • Две површини за работа (мазна и ребраста)
 • Прилагодлив термостат од 100ºC-220ºC
 • Заштита од прегрејување: 1м
 • Димензии (ширина х длабочина х височина): 654 x 344 x 83 mm
 • 2 години гаранција

3.990 ден 4.540 ден

Бренд

Тостер / Скара

Скара

 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Едноставно печење
 • Скара за здраво печење со малку маснотии
 • Идеална за готвење на риба, месо и зеленчук
 • Две површини за работа (мазна и ребраста)
 • Прилагодлив термостат од 100ºC-220ºC
 • Заштита од прегрејување: 1м
 • Димензии (ширина х длабочина х височина): 654 x 344 x 83 mm
 • 2 години гаранција