,

FUEGO ZM707C

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:750W
  • Светлосен индикатор
  • Термоизолациски рачки
  • Нелеплива подлога
  • Нелизгачка површина

1.390 ден

Нема на залиха

  • Моќност:750W
  • Светлосен индикатор
  • Термоизолациски рачки
  • Нелеплива подлога
  • Нелизгачка површина
Бренд