-34%
,

FUEGO EL-11A


  • Моќност:750W
  • Светлосен индикатор On/Ready
  • Термоизолациски рачки

790 ден 1.190 ден

  • Моќност:750W
  • Светлосен индикатор On/Ready
  • Термоизолациски рачки
  • Нелеплива подлога
  • Нелизгачка површина