, ,

GEMBIRD GMB-TDT-033

Redline

  • Дигитален ТВ приемник DVB-T2/C
  • MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 и H.264
  • Видео:480i/480P/576i/576p/720p/1.080i/1080P формати
  • Поврзувањe:HDMI, USB 2.0, Скарт, Коаксијален аудио излез, RF

1.200 ден

Дигитален ТВ приемник DVB-T2/C
Автоматско и индивидуално пребарување на сите ТВ и радио канали
Целосно ги поддржува стандардите за декодер MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 и H.264
Поддржува формати 480i/480P/576i/576p/720p/1.080i/1080P
Складира до 1000 програми
Поддршка за прикажување преводи на повеќе јазици
Ефективен електронски програмски водич за 7 дена
PVR, снимање на USB 2.0
Видео:480i/480P/576i/576p/720p/1.080i/1080P формати
Поврзувањe:HDMI, USB 2.0, Скарт, Коаксијален аудио излез, RF
Поддржува HDMI 1.4 (1080P)
Поддржува MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 и H.264 декодер (до 1920 x 1080 пиксели)
Напреден аудио процесор кој поддржува Dolby Digital
Sunplus 1509c chipset
влезна фреквенција: VHF 174 ~ 230 MHZ, UFH 470 ~ 862 MHz
Потрошувачка на енергија: 10W Max
Потрошувачка на енергија при мирување: <1W

Бренд