-10%

GORENJE BM235CLI

Gorenje

  • Моќност : 800 W
  • Волумен: 23 l

14.390 ден 15.990 ден

Боја: Слонова коска
Лакирана
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Лакирана
Начин на отварање на вратата: Рачка
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 23 l
SuperSize површина за печење
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 800 W
Број на инфра греjачи: 1
Јачина на инфра грејачот (грил): 1.100 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
Механичко управување
Начин на управување: Копче
Часовен опсег (min): 30 min
Начини на загревање:

Скара
Микробранова печка
Број на комбинирани опции на загревање: 3
Број на програми со грил: 1
Комбинирано греење: Микробранови + грил
Временско
Сигурносен прекинувач
Ротирачка решетка за скара
Начин на загревање: Кварцно
Димензии (ШxВxД): 59,2 × 39 × 34,6 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70,6 × 46 × 40,3 cm
Мерки за вградување: 56,6 × 36,5 × 55 cm
Нето тежина на апаратот: 15,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 17,5 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 1.280 W
Осигурувач: 10 A
Категорија:
Бренд

Боја

Слонова коска

Боја: Слонова коска
Лакирана
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Стакло
Начин на отварање на вратата: Рачка
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 20 l
SuperSize површина за печење
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 700 W
Број на инфра греjачи: 1
Јачина на инфра грејачот (грил): 800 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
технологија (HVT)
Механичко управување
Начин на управување: Копче
Часовен опсег (min): 30 min
Начини на загревање:
Број на комбинирани опции на загревање: 3
Број на програми со грил: 1
Комбинирано греење: Микробранови + грил
Временско
Сигурносен прекинувач
Ротирачка решетка за скара
Начин на загревање: Кварцно
Димензии (ШxВxД): 45..50 × 28..90 × 36..10 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 52..50 × 33 × 41 cm
Нето тежина на апаратот: 122 kg
Бруто тежина на апаратот: 14 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 1.080 W
Осигурувач: 10 A