-8%
, ,

Gorenje BM251S7XG

Gorenje

  • Начин на управување: Електронско управување,
  • Функција SmartDisplay,
  • Повеќе начини на готвење, Број на инфра греjачи: 1,
  • Начин на поставување: Вграден,
  • Ширина: 595 mm, Висина: 388 mm

18.490 ден 19.990 ден

  • Начин на управување: Електронско управување,
  • Функција SmartDisplay,
  • Повеќе начини на готвење, Број на инфра греjачи: 1,
  • Начин на поставување: Вграден,
  • Ширина: 595 mm, Висина: 388 mm
Бренд