, ,

GORENJE DNE83/GIN

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: A+++
  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација
  Боја: Бела боја
  Инвертер мотор (PowerDrive)
  Капацитет на сушење: 1-8 kg
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

39.990 ден

 • Енергетска класа: A+++
  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на
  кондензација
  Боја: Бела боја
  Инвертер мотор (PowerDrive)
  WaveActive барабан
  Капацитет на сушење: 1-8 kg
  Двојно струење на воздухот (TwinAir)
  Врата: 35 cm
  Агол на отвoрање на вратата: 180 °
  Реверзибилно движење на барабанот
  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
  Персонализирани подесувања на сите програми
  Одложен старт
  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  Копчиња: Старт/Пауза
  16 програми
  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во
  чекори
  Поставување на новото на сушење
  Систем против туткање
  Refresh функција (за освежување)
  Начин на сушење
  Звучен сигнал
  Едноставна употреба
  Едноставно чистење на филтерот
  Сигнал за полн сад за кондензатот
  Прикажување на преостанато време на сушење
  Сензор на влажност
  Заклучување – заштита за деца (CDP)
  Барабан од не’рѓосувачки челик
  Бучност: 65 dB(A)re1pW
  Потрошувачка на електрична енергија kWh/год.: 176 kWh
  Херметички затворен апарат: Да
  Потенцијал за глобално затоплување: 1430 GWP
  Количество плин: 0,38 kg
  Количина изразена во еквивалент CO2: 0,54 t
  Производот содржи еколошки плин: Да
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 87 × 69 cm
  Нето тежина на апаратот: 49,4 kg
  Бруто тежина на апаратот: 51,3 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,6 W
  Приклучна моќ: 700 W
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A+++